Server med en kraftig L'OR Espresso Ristretto 11-kaffe og skjem bort sansene dine. Er du nysgjerrig på andre velsmakende oppskrifter med et snev av kaffe? Se oppskriftene fra L’OR.
Er du klar for noe annet enn de velkjente sjokoladetrøflene? Skjem bort deg selv og gjestene dine med deilige kaffetrøfler! Opplev den deilige kombinasjonen av kaffe, sjokolade og amaretti-kjeks! Det er en sann godbit for alle sansene dine. De er også lettere å lage enn du tror. Du trenger bare fem ingredienser! Hvem skjemmer du bort med disse kaffetrøflene med sjokolade?
Server med en kraftig L'OR Espresso Ristretto 11-kaffe og skjem bort sansene dine. Er du nysgjerrig på andre velsmakende oppskrifter med et snev av kaffe? Se oppskriftene fra L’OR.
Lag én kopp L'OR Espresso Ristretto 11-kaffe. Bruk 1 kapsel.
Ta 150 ml kremfløte og tilsett 30 ml ristretto-kaffe i en gryte. Kok opp blandingen under omrøring.
Hakk kokesjokoladen i småbiter. Legg sjokoladebitene i en skål som tåler varme. Hell deretter fløte/kaffe-blandingen over sjokoladen.
Sett bollen på en gryte med vann som småkoker, og rør til hele kaffetrøffelblandingen er smeltet og myk.
Ta bollen av gryten og rør inn en klunk av din favoritt-kaffelikør. La blandingen avkjøles i 15 minutter ved romtemperatur, og sett deretter bollen i kjøleskapet.
La trøffelblandingen avkjøles i kjøleskapet i 1,5 til 2 timer til den er stivnet. Rør av og til.
Legg de smuldrede amaretti-kjeksene i en lav skål eller en dyp tallerken. Trykk sammen smulene.
Ta sjokoladekaffeblandingen ut av kjøleskapet. Lag små kuler av den, så de ligner på sjokoladetrøfler. Rull dem deretter i amaretti-smulene. Trykk kulene ned i smulene så de setter seg fast på sjokolade-kjekstrøflene.
La trøflene stivne i kjøleskapet i ca 15 minutter. Server med en kraftig L'OR Espresso Ristretto 11-kaffe og skjem bort sansene dine. Er du nysgjerrig på andre velsmakende oppskrifter med et snev av kaffe? Se oppskriftene fra L’OR.